Creat pentru copiii și părinții din Timișoara

Un spațiu modern care are la bază două principii esențiale: siguranța și bunăstarea celor mici. Un loc îmbrăcat în pasteluri, cu echipamente sigure și cu 3 zone de joacă destinate tuturor categoriilor de vârstă.

Aventură și distracție fără limite

Energy Kids este locul unde energia copiilor se transformă în zâmbete, iar fiecare zi devine o aventură plină de bucurie și descoperiri. Te așteptăm cu brațele deschise în universul distracției fără limite!

Sari și descoperă Universul Energy Kids

Explorează tărâmul amuzant al trambulinelor, unde micii săritori se pot bucura de salturi înalte și senzații distractive. În Ropeland, aventura atinge noi culmi, oferind o plasă de catarat care stimulează imaginația și abilitățile motorii. Cu fiecare pas, cei mici descoperă un univers plin de provocări și zâmbete.

Energy Ropeland

Ropeland, cea mai recentă zonă de joacă dedicată copiilor curajoși, cu vârsta de peste 3 ani, îi așteaptă pe micuții exploratori să se bucure de o experiență unică, plină de aventură și de distracție.

Ce este RopeLand?

Un loc de joacă din plasă croșetată moale, creat pentru a dezvolta imaginația și orientarea în spațiu a copiilor, încurajându-i să traverseze diferite niveluri, tunele și zone de joacă în timp ce caută traseul corect, învățându-i astfel să se echilibreze sărind pe nivelurile superioare, balansându-se pe mingi, cățărându-se sau doar rostogolindu-se pe plasa moale.

Iar pentru ca cei mici să se poată desfășura în voie, plasa ocupă o suprafață de 100 mp și este dispusă pe 3 niveluri de înălțime, fiind, totodată, cea mai mare din România și Europa de Est.Sunteți gata pentru aventura RopeLand? Vă așteptăm la distracție!

Contactează-ne acum

Sună-ne

Ore de lucru

10:00 – 22:00