Jocuri Arcade

Jocurile arcade pot fi o modalitate distractivă și emoționantă pentru copii de a-și petrece timpul. Pe lângă faptul că oferă divertisment, jocurile arcade pot avea și numeroase beneficii pentru copii. Pentru unul, pot ajuta la îmbunătățirea coordonării ochilor și mâinilor și a abilităților motorii fine, deoarece copiii trebuie să utilizeze mișcări precise pentru a juca jocurile.

COOL BOY

Este o mașină de cadouri nou dezvoltată, în care îndemânarea se întâlnește cu norocul. Folosind un joystick, jucătorii vor putea să mute cupa excavatorului deasupra premiului dorit iar prin apăsarea butonul “GRAB”, vor încerca să-l prindă și să-l pună pe o bandă care rulează înainte și înapoi.

Jucătorii pot obține premiul doar dacă acesta este împins cu succes în cutia de colectare. Acest joc poate găzdui patru persoane în același timp. Succes și spor la distracție!

Storm Racer G

Jucătorii conduc prin regiunile muntoase și ocazional prin orașele de pe drum, în încercarea de a-și învinge rivalii și de a pleca acasă cu un loc 1. Storm Racer G are o grafică excelentă, comenzi ușor de utilizat cu caracteristici puternice de feedback de forță, un sistem de cameră/avatar și suficient conținut pentru a aduce jucătorii înapoi pentru mai mult. Ești pregătit de cursă?

ZOMBIE SPLASH

Un joc arcade din seria Water Shooting în care jucătorii luptă împotriva zombiilor. Iar pentru ca distracția să fie la cote maxime, la joc pot participa 4 jucători simultan, ceea ce oferă o experiență captivantă și interactivă participanților. Și asta nu e tot! În funcție de scorul obținut, jucătorii pot obține tichete câștigătoare care oferă șansa la diferite premii din vitrina “Prizes”. Cu cât mai multe tichete, cu atât mai multe șanse de câștig!

SKY RIDERS

Zboară prin mai multe etape provocatoare și sparge baloanele pentru a câștiga puncte și a trece la nivelul următor. Rămâi concentrat și evită să cazi! Pedalează cât mai repede pentru a crește viteza. Pentru un plus de distracție, joacă în modul single sau în versiunea multiplayer alături de un prieten. Pregătește-te să cucerești teste dificile și să simți entuziasmul Sky Riders!

Jocuri Arcade Outside

Zona de Arcade se extinde si in afara spatiului de joaca Energy Kids, dar in imediata proximitate, in incinta Iulius Town. Sunt jocuri destinate adolescentilor sau adultilor cu suflet de copil.

Jocurile arcade pot ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor, deoarece multe jocuri necesită ca jucătorii să gândească strategic pentru a progresa. În plus, jocurile arcade pot fi o modalitate excelentă pentru copii de a socializa și de a interacționa cu prietenii lor, deoarece implică de obicei jocuri multiplayer. În ansamblu, jocurile arcade pot fi o activitate pozitivă și plăcută pentru copii, atâta timp cât sunt jucate în mod moderat.