Jocuri Arcade

Jocurile arcade pot fi o modalitate distractivă și emoționantă pentru copii de a-și petrece timpul. Pe lângă faptul că oferă divertisment, jocurile arcade pot avea și numeroase beneficii pentru copii. Pentru unul, pot ajuta la îmbunătățirea coordonării ochilor și mâinilor și a abilităților motorii fine, deoarece copiii trebuie să utilizeze mișcări precise pentru a juca jocurile.

Jetball Alley

Conceput pentru jocul rapid cu 15 combinații posibile pentru a crește punctele obținute

Experimentați ecranul holografic care va spori noul stil de joc cu o grafică interesantă!

Joacă în modul single sau provoacă un prieten în versiunea legată. Spre deosebire de alte jocuri de alee care te lasă să joci doar cu 9 bile, aici continui până când se termină timpul. Punctele “combo” (mai multe rânduri de 3) aduc mai multe puncte. Jucătorii au, de asemenea, șansa de a juca runda BONUS dacă reușesc să atingă/suprapună un anumit scor mare. Distracția și valoarea de reluare sunt sporite și mai mult prin utilizarea unui clasament.

Storm Racer G

Jucătorii conduc prin regiunile muntoase și ocazional prin orașele de pe drum, în încercarea de a-și învinge rivalii și de a pleca acasă cu un loc 1. Storm Racer G are o grafică excelentă, comenzi ușor de utilizat cu caracteristici puternice de feedback de forță, un sistem de cameră/avatar și suficient conținut pentru a aduce jucătorii înapoi pentru mai mult. Ești pregătit de cursă?

Zombie Crisis

Pentru a lupta împotriva inamicilor, jucătorii trebuie să împingă cele trei bile colorate spre ecran pentru a declanșa o lovitură defensivă pentru a lovi zombii cu obiecte precum mingi de fotbal, pepeni, mingi de volei, mingi de bowling și multe altele. Mingile împinse ricoșează înapoi și trebuie împinse iar și iar pentru a obține mai multe puncte și a ține zombii la distanță. Este un joc care iti va pune sângele în mișcare.

Point Blank

Nivelurile din Point Blank iti vor testa coordonarea mână-ochi, acuratețea, viteza și judecata, în timp ce tragi într-o varietate de ținte pe ecran, de la ținte parașutate la cucoșele dintr-o fermă, evitând cu grijă să tragi în bombele plasate alături pentru a păcăli și distrage atenția jucătorului.

Jocuri Arcade Off-site

Zona de Arcade se extinde si in afara spatiului de joaca Energy Kids, dar in imediata proximitate, in incinta Iulius Town. Sunt jocuri destinate adolescentilor sau adultilor cu suflet de copil.

Jocurile arcade pot ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor, deoarece multe jocuri necesită ca jucătorii să gândească strategic pentru a progresa. În plus, jocurile arcade pot fi o modalitate excelentă pentru copii de a socializa și de a interacționa cu prietenii lor, deoarece implică de obicei jocuri multiplayer. În ansamblu, jocurile arcade pot fi o activitate pozitivă și plăcută pentru copii, atâta timp cât sunt jucate în mod moderat.

Cu ce vă putem ajuta ?