Despre Noi

Conceptul Energy Kids Family Center și-a făcut debutul în anul 2016, prima locație fiind Iulius Town din Timișoara.

Iulius Town, Timșoara

Bazându-ne pe deviza noastră, și anume faptul că cele mai frumoase amintiri le creăm alături de familie și cei dragi, am decis deschiderea unui spațiu unic în România, începând cu data de 1 iunie în Iulius Town, Timișoara.


De ce considerăm Energy Kids Family Center un loc de joacă unic?

În primul rând, ușile noastre sunt deschise atât pentru cei mici cât și pentru adolescenți, adulți, părinți, însoțitori, și chiar bunici.

Din dorința de a implementa acest concept unic în România, am proiectat un spațiu generos de 1400 mp, care cuprinde toate categoriile de vârstă și anume: zona pentru copii între 1-3 ani, zona 3-12 ani și zona 4+ ani (jumping park – trambuline).

 

În interiorul complexului, am conceput de asemenea și o “oază de relaxare” pentru adulții care își doresc să servească o cafea, o băutură sănătoasă sau să mănânce preparate și deserturi delicioase în timp ce-i supraveghează pe cei mici, cu ajutorul monitoarelor instalate.
Și, pentru că distracția clădește relația în familie și oferă momente de neuitat, la noi vă puteți bucura și de 2 săli de petreceri, un magazin de jucării și zonă de jocuri arcade, unde vă punem la dispoziție jocuri pentru copiii de toate vârstele dar și pentru adulți.

Deoarece vrem să oferim cele mai bune condițîi de dezvoltare pentru copii, am decis ca Energy Kids Family Center să fie un loc calm, relaxant și care să nu obosească. Așadar, paleta de culori pe care am ales-o este formată din pasteluri, ușor de asimilat și care nu îngreunează procesul de concentrare al celor mici. Culorile pastelate, și în special cele pe care le putem asocia cu natura, le sporește creativitatea, le îmbunătățește modul de a gândi și îi calmează pe micii exploratori.

Valorile noastre

01

Credem în faptul că timpul în familie reprezintă baza unei dezvoltări personale benefice și sigure a unui copil.

02

Credem că un mediu propice, bine igienizat și conceput în cel mai mic detaliu pentru starea de bine a copiilor, reprezintă un aspect esențial în procesul de învățare și asimilare de cunoștințe.

03

Credem în interacțiune și că aceasta le poate spori inteligență emoțională a celor mici, în special când această interacțiune are loc în preajma părinților.

04

Credem că siguranța este pe primul loc și din acest motiv, la Energy Kids Family Center pune la dispoziție un personal bine instruit, cu o atenție distributivă și echipamente de joacă sigure, care nu prezintă niciun risc.

05

Credem într-un stil de viață sănătos și în beneficiile acestuia în dezvoltarea copiilor. Așadar, toate felurile de mâncare și băuturile oferite de noi sunt pe bază de alimente sănătoase și pline de vitamine.

Cu ce vă putem ajuta ?