Despre noi

Bine ai venit în universul Energy Kids Family Center

Un concept unic în România

Energy Kids Family Center a luat naștere din dorința de a hrăni curiozitatea celor mici (și mari), de a-i ajuta să-și dezvolte simțul aventuros, de a experimenta lumea prin intermediul jocului, dar și de a crea legături emoționale și un sentiment de încredere între copii și părinte.

Bazându-ne pe deviza noastră, și anume faptul că cele mai frumoase amintiri le creăm alături de familie și cei dragi, am decis deschiderea unui spațiu unic în România, începând cu data de 1 iunie 2021, prima locatie fiind în Iulius Town, Timișoara.

Un spațiu special creat pentru copii și părinți

Un alt aspect foarte important de care am ținut cont, atunci când am realizat acest concept nou, a fost simțul creativ și explorarea noii lumi în siguranță alături de membrii familiei. Am creat un mediu propice pentru formarea comportamentului celor mici prin joacă, interacțiune și socializare dar și un stil de viață sănătos și echilibrat, lucru esențial pentru starea generală de bine și evoluția acestora în societate.

Din dorința de a implementa acest concept unic în România, am proiectat un spațiu generos de distracție, împărțit în mai multe zone de joaca, care cuprinde toate categoriile de vârstă : zona pentru copii între 1-3 ani(spațiu creativ), zona 3-12(traseu de aventura ani și zona 4+ ani (jumping park – trambuline) zona cu jocuri arcade, dar și atracții precum RopeLand, cea mai mare plasa croșetată de cățărat din Europa.

La Energy Kids, copiii se distrează, iar adulții se relaxează!

Deoarece ne dorim ca adulții care ne trec pragul să se bucure de fiecare clipă petrecută alături de noi, am creat un spațiu liniștit, unde se pot relaxa savurând băuturi delicioase, în timp ce supraveghează copiii cu ajutorul monitoarelor.

Pentru petreceri care rămân, peste ani, în sufletul copiilor, locațiile noastre dispun de săli speciale și meniuri personalizate. Accesează pagina Petreceri și află toate detaliile de care ai nevoie.