Petreceri copii

Locul ideal pentru a găzdui petrecerea zilei de naștere a copilului tău. O sărbătoare pe care nu o vor uita niciodată.

Cu o varietate de activități, inclusiv un loc cu sărituri, sala de jocuri, există ceva pentru fiecare mic invitat. Iar noi ne ocupăm de tot, astfel încât să vă puteți relaxa și să faceți câteva poze cu ziua specială.

În plus, pachetele noastre de petrecere includ decorațiuni, baloane și un cadou special pentru copilul sărbătorit. Rezervați acum și lăsați sărbătoarea să înceapă!

Zile de nastere de neuitat

Distracția în familie ne permite să creăm amintiri unice și momente de neuitat! Din acest motiv, Energy Kids Family Center vă pune la dispoziție săli de petrecere spațioase și decorate tematic, perfecte pentru orice ocazie specială. Fie că este vorba despre aniversarea unui copil, o petrecere tematică sau un eveniment special, aceste săli sunt echipate pentru a satisface nevoile și dorințele  copiilor. Atmosfera este plină de energie și veselie, iar personalul calificat este mereu prezent pentru a se asigura că totul decurge perfect și că micuții sărbătoriți se simt ca într-o adevărată lume a distracției.

Desigur, și parinții

Nu am uitat nici de părinți, așa că pentru aceștia organizăm mese festive, cu preparate delicioase și sănătoase și cu deserturi și torturi care le vor îndulci experiența. Credem cu tărie că astfel de petreceri consolidează conexiunea copil-părinte dar le permite în același timp celor mici să formeze noi prietenii cu persoane de vârsta lor și să împărtă- șească interese și pasiuni comune!

O experiență unică, marca Energy Kids Family Center, atât pentru cei mici cât și pentru părinți, într-un mediu interactiv și distractiv. Mai jos puteți consulta tarifele pentru petreceri.

Alege locația dorită