Regulament EnergyKids evenimente

ENERGY GAMES S.R.L., persoană juridică română, cu sediul social în loc. Cîmpeni, Vâși, nr. 5A, jud. Alba, nr. înregistrare J01/18/2016, având C.U.Î. RO 35389220, denumit în continuare organizator, desfășoară concursuri pe paginile de social media asociate.

Organizatorul stabilește unul sau mai multe premii care pot fi câștigate de participanți. Organizatorul nu va modifica premiile decât cu înștiințarea prealabilă a participanților.

Concursurile se desfășoară în perioada menționată, iar înscrierile făcute după termenul limită nu sunt luate în considerare. Prin anunțarea prealabilă a participanților, organizatorul poate scurta sau prelungi durata concursurilor.

Participanții care nu îndeplinesc condițiile concursului vor fi descalificați automat.

Câștigătorii vor fi aleși în data menționată în termenii concursului prin procedeul menționat sau printr-o aplicație de tip random.

În cazul în care unul dintre câștigători nu este din orașele 𝗧𝗶𝗺𝗶𝘀𝗼𝗮𝗿𝗮, 𝗔𝗿𝗮𝗱, 𝗦𝗶𝗯𝗶𝘂, 𝗖𝗹𝘂𝗷, 𝗖𝗿𝗮𝗶𝗼𝘃𝗮 𝘀𝗮𝘂 𝗥𝗮𝗺𝗻𝗶𝗰𝘂 𝗩𝗮𝗹𝗰𝗲𝗮 și nu se poate deplasa într-una dintre locațiile noastre, premiul va fi redistribuit.

În cazul în care câștigătorii nu își revendică premiile în perioada de timp menționată, vor fi considerați automat descalificați